Uw auto in onderhoud bij Garage bedrijf Dorèl

Onderhoud van uw auto

Wij voeren onderhoudsbeurten uit aan alle merken personen-autos, We maken hierin onderscheid in een grote of kleine onderhoudsbeurt.

De grote beurt geeft inzicht in de staat van uw auto. Door een grondige inspectie weet u welke grote reparaties in de toekomst nodig zijn. Misschien kunt u ze dankzij een grote beurt zelfs wel voorkomen. Na de onderhoudsinspectie gaat u weer met een veilige auto de weg op.

Tevens houden wij in ons werkplaats-historie-systeem bij welke reparaties en onderhoud in het verleden aan uw auto zijn uitgevoerd. Daardoor kunnen wij uw auto in optimale conditie houden, net als bij de merkdealer.

In grote lijnen is ons advies om onderhoud te combineren met de jaarlijkse APK. Afhankelijk van de kilometers die u maakt, het ene jaar gecombineerd met een kleine onderhoudsbeurt, het andere jaar met een grote beurt. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor zomer-, winter- en vakantiecontroles.

Al ons onderhoud wordt uitgevoerd zoals een BOVAG-bedrijf dat behoort te doen. Wij gebruiken alleen A-merk onderdelen en olieen volgens fabrieksspecificaties.

 

Uiteraard kunt u ons verzoeken de kleine beurt aan te vullen met werkzaamheden uit de grote onderhoudsbeurt.