Werkzaamheden Autobedrijf Dorèl

Wij verlenen als garage alle mogelijke service die u van een garage bedrijf kunt verwachten. U kunt bij ons terecht voor een APK keuring, onderhoudsbeurt, banden, uitlaat, D-snaar en AIRCO onderhoud. Maar ook schade taxatie en schade reparatie, storingen van computers uitlezen en diagnose stellen. Op alle uitgevoerde reparaties zijn de Bovag standaardbepalingen van toepassing


Hieronder vind u een greep uit de werkzaamheden die wij doen :

Onderhoud

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Bij elke onderhoudsbeurt worden elementaire onderdelen aan uw auto nauwkeurig gecontroleerd. Door uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij uw auto perfect onderhouden.

Banden Service

Is uw auto toe aan nieuwe autobanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jaarlijks monteren wij vele autobanden. Aan ervaring en expertise bij ons dus geen gebrek!

Trilt het stuur bij een bepaalde snelheid? Dan adviseren wij uw wielen te laten balanceren. Goed gebalanceerde wielen bevorderen het rijcomfort. Ongemak van ongebalanceerde wielen hangt samen met de mate van onbalans en snelheid van de auto. Op de velg wordt een gewicht geslagen, waardoor de onbalans wordt opgeheven.

Ruitenwissers

Ook last van strepen op uw ruit of last van piepende en klapperende ruitenwissers? Dan zijn deze waarschijnlijk aan vervanging toe. Wij monteren graag een set nieuwe ruitenwissers op uw auto.

Distributieriem

De distributieriem zorgt voor de aandrijving van de nokkenas via de krukas. Deze levert het zwaar werk en is gevoelig voor slijtage. Als deze breekt of scheurt heeft kan dit ernstige schade aan uw motor veroorzaken. Zorg dus dat deze op tijd wordt vervangen!

Remblokken

Hoort u een piepend geluid met remmen of brand uw remblokindicator op uw dashbord dan moet u zo snel mogelijk uw remblokken laten controleren. Laat uw remblokken dus tijdig door ons vervangen!

Koppeling

Als u merkt dat de motor van uw auto niet makkelijk in de tweede versnelling wil maar dit met uitgeschakelde motor wel lukt, hoort u een vreemd geluid als u uw koppeling indrukt, de auto schokkend optrekt als je alleen het koppelingpedaal laat opkomen of als de koppeling of het koppelingspedaal trilt laat er dan snel door ons naar kijken.