Wat doen wij

Neem contact op

Autobedrijf Dorèl
Vinkenstraat 66
2025VW Haarlem
023-5375515

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 15:00

APK keuring door garagebedrijf Dorèl

De Algemene Periodieke Keuring, ook wel APK genoemd is een belangrijke keuring voor uw auto. Wij beoordelen tijdens de keuring uw auto volgens de keuringseisen van het RDW. Uw auto wordt op drie aspecten gekeurd, namelijk: Verkeersveiligheid, Milieu en Registratie.

Daarmee weet u precies waar u aan toe bent. En wat uw rechten en plichten zijn met betrekking tot de APK van uw auto.

Misverstanden omtrent de APK

Een APK is een uitgebreide controle maar geen onderhoudsbeurt. Natuurlijk kunt u ook bij ons de APK combineren met een onderhoudsbeurt.

Maar een APK-keuring is enkel een controle op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Of het olie- of koelvloeistofniveau in de motor of de startcapaciteit van de accu voldoende is, wordt niet gecontroleerd.

De APK is er voor uw veiligheid, die van anderen en beschermt het milieu. Laat de verplichte keuring dus op tijd uitvoeren. Anders loopt u ook de kans op een boete.

In verband met de werkplaatsplanning verzoeken wij u om tijdig contact op te nemen voor het maken van een afspraak.

Voor meer informatie over de APK-keuring verwijzen we u graag naar de website van de www.rdw.nl

Check hier uw APK vervaldatum

Bekijk hier uw APK vervaldatum

Bel ons gerust voor een afspraak

Bij autobedrijf Dorel in Haarlem bent u aan het juiste adres voor de APK keuring. Bij ons wordt het voertuig gecontroleerd door onze professionele APK Keurmeester

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen.

 023-5375515