Wat doen wij

Neem contact op

Autobedrijf Dorèl
Vinkenstraat 66
2025VW Haarlem
023-5375515

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 – 18:00
Woensdag 08:30 – 18:00
Donderdag 08:30 – 18:00
Vrijdag 08:30 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 15:00

Uw auto in onderhoud bij Garage bedrijf Dorèl

Wij voeren onderhoudsbeurten uit aan alle merken personen-autos, We maken hierin onderscheid in een grote of kleine onderhoudsbeurt.

De grote beurt geeft inzicht in de staat van uw auto. Door een grondige inspectie weet u welke grote reparaties in de toekomst nodig zijn. Misschien kunt u ze dankzij een grote beurt zelfs wel voorkomen. Na de onderhoudsinspectie gaat u weer met een veilige auto de weg op.

Tevens houden wij in ons werkplaats-historie-systeem bij welke reparaties en onderhoud in het verleden aan uw auto zijn uitgevoerd. Daardoor kunnen wij uw auto in optimale conditie houden, net als bij de merkdealer.

In grote lijnen is ons advies om onderhoud te combineren met de jaarlijkse APK. Afhankelijk van de kilometers die u maakt, het ene jaar gecombineerd met een kleine onderhoudsbeurt, het andere jaar met een grote beurt. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor zomerwinter en vakantiecontroles.

Auto onderdelen van hoge kwaliteit

Als uw auto wordt gerepareerd, wilt u op de vervangen onderdelen kunnen vertrouwen. Autobedrijf Dorel monteert bij onderhoud en reparaties uitsluitend onderdelen van topkwaliteit. De onderdelenmerken zijn bijna altijd afkomstig van OEM-leveranciers. Originele onderdelen dus. De beste kwaliteit voor uw auto.

Uiteraard kunt u ons verzoeken de kleine beurt aan te vullen met werkzaamheden uit de grote onderhoudsbeurt.

Uw auto in onderhoud bij Garage Dorèl Haarlem

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto zorgt ervoor dat deze de waarde langer behoudt en het zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Heeft uw auto onderhoud nodig en woont u in of nabij Haarlem? Kom dan gerust langs bij autobedrijf Dorèl. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk.

Bel ons gerust voor een afspraak

 023-5375515